Acasă Bucuresti INCREDIBIL! Ministrul Raluca Pruna rugata de paznicii de la metrou sa SARA...

INCREDIBIL! Ministrul Raluca Pruna rugata de paznicii de la metrou sa SARA PESTE TURNICHETI, pentru ca nu are de unde cumpara cartela!

577
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, acuza faptul ca la metroul bucurestean nu se mai vand bilete dupa ora 22.00 si ca nu exista macar automate cu cartele, desi garniturile circula pana mai tarziu. Pruna spune ca, ajunsa in aceasta situatie, a fost recunoscuta de paznicul Metrorex, care a invitat-o sa sara turnichetul, lucru pe care l-a refuzat, apeland la un prieten care a luat-o cu masina din Piata Victoriei.

Mesajul de pe Facebook al ministrului justitiei:
„O chestiune de bucurestean, fara legatura cu justitia. Aseara, cateva minute dupa ora 10, la metrou la piata Victoriei. Vreau sa imi cumpar o cartela, domnul din ghereta dedicata imi spune ca nu imi poate da niciuna, caseria s-a inchis la orele 22, el e numai paznic.
Constatare: automate pentru cartele nu exista. Sunt descumpanita, el e dragut, ma recunoaste, imi spune nu e nicio problema, pot sari peste bara/tourniquet. Nu inteleg sa sar ii spun, am the right change, as vrea totusi o cartela.
Nu poate face nimic, insista sa sar, ii multumesc, nu pot calatori fara bilet, insista din nou, rezist, iese amabil din ghereta, imi arata un afis cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e inchis dupa 22. Totusi pot sari bara pe raspunderea lui, pentru ca au trecut numai 3 minute de la ora inchiderii;-)
Ii multumesc pentru incredere, dat nu pot sari. Intre timp mai multi fericiti posesori de cartele trec regulamentar, rasucind tourniquet’ul. Invataminte: dupa ora 22 fie nu poti merge cu metroul in Bucuresti daca nu ai deja cartela, fie esti free rider. Ma gandesc ca e anul Domnului 2016, intr-o capitala europeana.
Era insa tarziu, ma declar invinsa, dar sunt totusi acasa. Sun cel mai bun prieten, vine sa ma culeaga intre statia de la pta Victoriei si Romana. A fost prea rapid. Nu pot spune daca la Romana programul caseriei e acelasi… Cel mai probabil ca da;-)
PS Poate Metrorex aude si ne explica de ce ar functiona metroul dupa 10 pm daca nu poti calatori cinstit, adica cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare;-)))”.
<