Intra in contact cu noi

Politica

Campanie jenanta de PR: Ciolacu a asteptat sa ajunga premier ca sa mearga prima oara cu metroul in Bucuresti

Publicat cu

pe

Premierul Marcel Ciolacu a mers marti cu metroul, sustinand insa ca „nu este o chestiune de PR (public relations)”.

„In ceea ce ma priveste, nu e prima oara cand merg cu metroul. Nu a fost niciodata asa de interesant, poate si datorita functiei pe care o am acu,. Am incercat sa platesc cu telefonul, dar nu a mers, desi aveam mesaj de la banca ca s-a inregistrat plata, nu stiu de ce nu a functionat, dar aveam achizitionat pentru doua calatorii. O sa merg mai mereu cu metroul, sper sa merg si cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Nu este o chestiune de PR sau cum se spune, este o chestie de normalitate”, a sustinut Marcel Ciolacu intr-o conferinta de presa alaturi de Sorin Grindeanu.

Ciolacu a declansat o ampla campanie de PR de cand a preluat mandatul de premier, incercand sa se umanizeze, sa fie identificat drept un „om din popor”.

Reclama

Premierul Ciolacu a incercat, duminica, sa explice golurile din CV de pana la varsta de 37 de ani. El a spus ca s-a ocupat inclusiv de adus masini second-hand din Germania.

„Viata mea pana la intrarea in politica este la fel ca viata multor romani dupa Revolutie.

Am condus masini second-hand din Germania, am facut mai multe firme si am incercat sa strabat prin capitalismul salbatic al anilor’90, mi-am luat apartament cu doua camere pe strada Viitorului si am indraznit la un moment dat sa-mi inchid si balconul.

Reclama

Pe scurt, am facut ceea ce am crezut ca este mai bine pentru familia mea! Nu am facut nimic de care sa imi fie rusine. Nu mi-am facut de rusine parintii. Nu am furat.

Nu am fugit de munca, dimpotriva! ! La fel si acum, voi continua sa muncesc pentru romani si sa-mi asum toate lucrurile pe care le fac!”, a transmis Ciolacu pe Facebook.

Valeriu Nicolae, supranumit „vanatorul de impostori”, a declarat intr-un interviu pentru Europa FM ca a vorbit cu unul dintre profesorii din liceu ai lui Marcel Ciolacu. Profesorul i-a spus ca actualul prim-ministru era un „elev spre foarte slab”. „Tatal domniei sale a fost un om important in Armata romana, armata care desigur n-avea niciodata legaturi cu Securitatea sau cu Militia“, au subliniat ironic Nicolae.

Reclama

„Domnul Ciolacu a terminat liceul la Buzau si se pare ca l-a terminat senzational, cu corigenta la franceza. Era un elev slab spre foarte slab. Am discutat cu unul dintre profesorii domniei sale. Deci era foarte «promitator» din start. Dar si domnul Ciolacu provine din… Tatal domniei sale a fost un om important in Armata romana, armata care desigur n-avea niciodata legaturi cu Securitatea sau cu Militia“, a declarat Nicolae la Europa FM.

„Marcel Ciolacu – gandeste-te cat de dura e chestia asta –, noi avem un premier despre care habar nu avem ce a facut pana la 37 de ani, in afara faptului ca stim sigur ca a mintit despre terminarea unei facultati pe care nu avea cum s-o termine pentru ca facultatea aia nu era acreditata.

Deci, el nu si-a luat licenta. Facultatea aia nu era acreditata in momentul in care Marcelica zice ca a terminat-o. Si, in plus, Marcelica a facut, pe baza facultatii aleia, un master! Deci, tu nu ai licenta, dar faci master! A terminat facultatea in 1995, iar licenta si-a luat-o, cel mai probabil, in 2004. Nu avea cum sa si-o ia inainte de 2003 pentru ca facultatea nu obtinuse licenta pentru functionare. Dar are studii postuniversitare facute inainte sa-si ia licenta! Si n-a lamurit-o niciodata! Deci el nu stim ce a facut pana la 37 de ani”, a subliniat Nicolae.

Reclama

Politica

Vergil Chiţac rămâne favorit la Primăria Constanța

Publicat cu

pe

Primarul Constanței Vergil Chiţac (PNL) rămâne favorit pentru a continua în scaunul de edil cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3% / Alianţa PNL-PSD, cotă de 64,4% la europarlamentare.

Actualul primar al municipiului Constanţa Vergil Chiţac (PNL) conduce în topul intenţiilor de vot pentru Primărie, cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL Constanţa. În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local, pe primul loc se situează PNL – 36,3%, urmat de PSD – 29,5% şi de AUR – 13%. Clasamentul pentru Consiliul Judeţean este deschis tot de PNL – 37,8%, urmat de PSD – 29,7% şi AUR – 13,3%. Cele mai mari şase la preşedinţia CJ Constanţa le are candidatul PNL Florin Mitroi, cu 39,2% din intenţiile de vot, relevă sondajul. La alegerile europarlamentare, Alianţa PNL-PSD este creditată în Constanţa cu 64,4% din voturi.

Vergil Chiţac se situează pe primul loc cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu (PSD) cu 27,3%, Stelian Ion (Alianţa Dreapta Unită) – 13,4%, Sorin Ovidiu Cupăa (AUR) – 9,8%, scorurile celorlalţi candidaţi situându-se fiecare sub 3,3%.

Opţiuni pentru Consiliul Local

Reclama


PNL – 36,3%, PSD – 29,5%, AUR – 13%, Alianţa Dreapta Unită – 12,8%.

Alegeri preşedintele Consiliului Judeţean


Pe primul loc este candidatul PNL Florin Mitroi – 39,2%, urmat de Cătălin Grasa (PSD) – 25,5%, Mohamad Murad (AUR) – 14,1%, Claudiu Iorga Palaz (Alianţa Dreapta Unită) – 12,3%.

Intenţia de vot pentru Consiliul Judeţean

Reclama


PNL – 37,8%, PSD – 29,7%, AUR – 13,3%, Alianţa Dreapta Unită – 11,4%. Restul competitorilor electorali au sub 4% fiecare.

Alegeri europarlamentare


Alianţa PSD-PNL se situează pe primul loc cu 64,4% din intenţiile de vot. Pe poziţia a doua este Alianţa Dreapta Unită – 14,8%, AUR – 12,2%, SOS România – 4%, REPER – 3,2%.

Sondajul a fost realizat de INSCOP, la comanda PNL Constanţa, în perioada 9 – 19 mai, pe un eşantion de 1,100 de persoane, reprezentând populaţia rezidentă şi neinstituţionalizată din municipiul Constanţa. Datele au fost colecate pe bază de chestionar, prin interviuri faţă în faţă. Eroarea maximă tolerată este de +/-3%, intervalul de încredere fiind de 95%.

Reclama
Continua sa citesti

Politica

Un senator AUR a plecat la Alternativa Dreaptă!

Publicat cu

pe

Se confirmă ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator între acesta și AUR!

Astfel, după reușita Alternativei Drepte de a se înscrie cu liste complete în competiția pentru europarlamentare s-a produs o nouă mutare politică în cadrul partidului condus de Adela Marza (Președinte) și Mircea Andrei (Secretar General). Astfel, senatorul Adrian Costea, care reprezintă județul Ialomița, a părăsit formațiunea AUR și s-a înscris in Partidul Alternativa Dreapta.

”Voi rămâne mereu constant liniei politice conservatoare, de promovare a identității naționale și a valorilor fundamentale ale poporului român. Opțiunea mea este pentru Partidul Alternativa Dreaptă deoarece acesta este un Autentic partid conservator și de dreapta.”
Deputatul AUR Enachi Raisa şi-a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor demisia din partid, ea precizând că va activa ca independent. „Vă anunţ că de astăzi îmi dau demisia şi nu mai fac parte din grupul AUR. Voi activa ca deputat independent”, a spus deputatul în şedinţa plenului Camerei Deputaţilor.

Reclama
Continua sa citesti

Politica

Președintele PMP Cristian Diaconescu sprijină candidatura lui Florin-Mircea Andrei la Primăria sectorului 1

Publicat cu

pe

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, și Rizia Tudorache, secretar general al PMP, au anunțat, în cadrul evenimentului de lansare a candidaților Partidului Alternativa Dreaptă pentru alegerile din 2024, că PMP susține candidatura lui Florin-Mircea Andrei la Primăria sectorului 1.

În fața sutelor de simpatizanți și membrii AD, prezenți la eveniment, avocatul Mircea Florin-Andrei și-a lansat programul de candidatură la Primăria sectorului 1 și a dat un mesaj clar:

,,Inima Sectorului 1 a încetat să bată astăzi! Am vorbit în ultimul an cu mii de oameni, care sunt disperați să scape de Clotilde Armand. Voi intra în această competiție electorală cu bucurie, sunt pregătit să mă lupt pentru a scăpa Sectorul 1 de umilința la care ne-a supus Clotilde Armand. Și cu ocazia acestui eveniment public, vreau să-i spun doamnei primar un singur lucru: orice candidat e mai bun decât dumneavoastră!’’

Tot astăzi, Partidul Alternativa Dreaptă a anunțat și lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, listă deschisă de Adela Mârza, președintele partidului.

Partidul Alternativa Dreaptă este singurul partid din România afiliat Grupului European al Conservatorilor și Reformiștilor- ECR- condus, în calitate de președinte, de Giorgia Meloni, premierul Italiei.

Continua sa citesti
Reclama
Turisto săptămână in urma

BAT Romania lanseaza provocarea turistilor: ”Vara asta, lasa doar urme pe nisip, nu ambalaje”

Ziua Internationala a Mediului este celebrată pe 5 iunie si coincide cu inceputul noului sezon estival. BAT Romania demareaza in...

Politica2 săptămâni in urma

Vergil Chiţac rămâne favorit la Primăria Constanța

Primarul Constanței Vergil Chiţac (PNL) rămâne favorit pentru a continua în scaunul de edil cu 38,1%, urmat de Horia Constantinescu...

Timp liber3 săptămâni in urma

Gala Destinația anului 2024: MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral

Excelență, eleganță, rafinament și multă creativitate în industria turismului românesc. Sunt cele 4 ingrediente care au stat la baza Galei...

Sectorul 13 săptămâni in urma

A început construcția grădiniței și școlii publice din Greenfield

Primăria Sectorului 1 anunță că au început lucrările la Complexul Educațional Greenfield. Acolo se vor construi o școală și o...

Stirile Zilei3 săptămâni in urma

BAT ramane cel mai mare exportator de produse de tutun din Romania

Conform celor mai recente date publicate de Institutul National de Statistica (INS), valoarea totala a exporturilor de produse din tutun...

Stiri Bucuresti actualitate4 săptămâni in urma

Magnus Carlsen, de cinci ori campion mondial, a câștigat prima etapă Grand Chess Tour

Prima etapă a Grand Chess Tour (GCT) s-a încheiat cu o serie spectaculoasă de zece victorii consecutive ale numărului 1...

Reclama

La mare cautare