A fost ultima seara de vacanta pentru studenti, care de luni incep facultatea. In Bucuresti, cel mai mare centru universitar din tara, campusurile s-au umplut ochi duminica seara.
Mii de studenti au revenit in camine, pregatiti pentru un nou an. Daca unii s-au odihnit inainte de prima zi de facultate, altii au petrecut pana dimineata.
In campusul Regie, din Capitala, a fost duminica seara forfota mare. Printre bagaje si mancare si-au facut loc si imbratisarile de ramas bun.

Sunt anul doi, sunt obisnuita, sa zic asa, dar a fost greu, mai ales ca la camin nu e ca acasa„, spune o studenta. Nu la fel de usor pot spune membrii familiei ca au trecut peste despartire.

Totusi, pentru boboci, ruptura de parinti a fost cea mai dificila, scrie stirileprotv.ro.

<

Masinile au devenit neincapatoare pentru bagajele studentilor. Ba chiar unii si-au adus de acasa si bicicleta. „Fac naveta pe ea, e un mijloc mult mai bun de deplasare si ajung mult mai repede la destinatie”, explica un student.

Odata ajunsi in Bucuresti, unii dintre studenti au ales sa se ohihneasca ca sa nu cumva sa intarzie la festivitatile de deschidere de luni, pe cand altii au dat drumul la distractie.

???????????????????????????????
Iar din campusuri, distractia s-a mutat in Centrul Vechi al Capitalei.

Chiar daca luni au inceput cursurile facultatilor din toata tara, studentii spun ca aceasta nu a fost ultima noapte de distractie.

Transparenta face diferenta