Acasă Bucuresti Universitatea din Bucuresti este pe locul 32 in topul universitatilor din Europa...

Universitatea din Bucuresti este pe locul 32 in topul universitatilor din Europa si Asia!

568

Universitatea din Bucuresti este cea mai bine clasata institutie de invatamant superior din Romania in QS Top 200 universitati din Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala (EECA), fiind plasata pe locul 32. Este urmata de Universitatea Babes Bolyai, pe pozitia 36. In clasament apar 11 universitati romanesti, dintre care 5 universitati noi in clasament, Romania beneficiind de editia extinsa din acest an.

Cea de-a treia editie extinsa a Clasamentului QS: Tarile in Curs de Dezvoltare din Europa si Asia Centrala (EECA) a fost lansata sptamana aceasta, de QS Quacquarelli Symonds, analist global asupra invatamantului superior.
Universitatea din Bucuresti ramane cea mai bine clasata institutie de invatamant din Romania, crescand cu patru locuri si ajungand pe locul 32 in regiune. In clasamentul Top 50 regional au fost incluse si celelalte universitati din cadrul Consortiului Universitaria: Universitatea „Babes – Bolyai” din Cluj – Napoca – locul 36 (de la locul 41), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi – locul 49 (de la locul 51) si Universitatea de Vest din Timisoara – locul 59 (de la 58).
Universitatile romanesti in QS Top 200 EECA:

<