Acasă Turist Teatrul National a incheiat lucrarile la senzationala sala de spectacole in aer...

Teatrul National a incheiat lucrarile la senzationala sala de spectacole in aer liber

644

Teatrul National din Bucuresti anunta ca a finalizat sala de spectacole de pe acoperisul cladirii. Aceasta se numeste „Amfiteatru” si va gazdui specactole in aer liber.
„Stagiunea estivala aduce in peisajul Capitalei un nou spatiu de joc in aer liber, care va purta denumirea AMFITEATRU, situat pe acoperisul Teatrului National ‘I.L.Caragiale’, la cea mai inalta cota a cladirii, deasupra terasei care ofera o panorama unica a centrului Bucurestiului”, anunta TNB intr-un comunicat de presa transmis redactiei aktual24.ro.
Amfiteatrul va gazdui, pe langa spectacole din repertoriul prezent si de perspectiva al TNB, adaptate la conditiile acestui nou spatiu, reprezentatii ale altor institutii interesate de inchirierea acestui spatiu. Teatrul in aer liber al TNB poate oferi un cadru unic unor manifestari artistice dintre cele mai diverse, potrivite sezonului cald, din mai pana in octombrie: spectacole de teatru, recitaluri, concerte, prezentari de moda, seri de jazz, one woman si one man show s.a.
Nu in ultimul rand, in cadrul programului ‘Usi deschise pentru toti’, actorii TNB sunt invitati sa propuna proiecte dedicate special acestui spatiu care va functiona in stagiunea estivala.

Amfiteatrul o capacitate de 299 de locuri, dispuse pe gradene in trepte.
Accesul publicului la AMFITEATRU se face pe la intrarea Salii Mari, din foaierul de la parterul acestei sali, cu unul din cele 5 lifturi (3 in partea stanga si 2 in dreapta) situate in partea din spate a foaierului, apasand butonul pentru etajul 4, marcat cu inscriptia ”Teatrul in aer liber”, sau, pe cele 2 scari aferente.
Fiind un spatiu in aer liber, fara acoperis, in caz de ploaie va functiona urmatoarea regula:
– daca ploaia incepe inaintea orei de incepere, reprezentatia se suspenda (fie se reprogrameaza, biletele ramanand valabile, fie se restituie banii de bilete)
– daca ploaia incepe in timpul reprezentatiei, aceasta se suspenda, nefiind posibila reprogramarea ei si nici rambursarea costului biletului.

Sursa: Aktual24.ro

<