Timp liber
Superbet aduce la Bucuresti legendarele echipe Borussia Dortmund și ACF Fiorentina

FC Rapid, Borussia Dortmund și ACF Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie, începând cu ora 13:00, în Superbet International Cup, un turneu triunghiular care promite un spectacol fotbalistic de gală pe Arena Națională.
O echipă calificată în primăvara UEFA Champions League și câștigătoare a opt titluri Bundesliga, o Cupa a Campionilor, rivala lui Bayern Munchen, formația care i-a avut în vestiar pe Michael Zorc, Erling Haaland, Robert Lewandowski sau Marcel Răducanu. Borussia Dortmund.
O echipă calificată în primăvara UEFA Conference League, cu două titluri în Serie A, șase Coppa Italia și o Cupa Cupelor. Clubul unde au făcut spectacol Giancarlo Antognoni, Gabriel Batistuta sau Adrian Mutu. ACF Fiorentina.
O echipă cu suporteri exuberanți, campioană de 3 ori în România, câștigătoare a 13 Cupe ale României. 100 de ani de istorie cu Iuliu Baratky, Ion Ionescu, Rică Răducanu sau Cristian Săpunaru. Rapid București.
Cele trei echipe vor oferi un festival de fotbal și divertisment, care va fi găzduit de Arena Națională. Sâmbătă, 10 decembrie, începând cu ora 13:00, vor avea loc trei meciuri de câte 60 de minute, presărate cu momente de divertisment pentru deliciul spectatorilor.
Spectacolul de pe Arena Națională va putea fi urmărit atât din tribune, cât și la televizor, fiind transmis de Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.
Context
Fondat de către familia Dragic în anul 2008, grupul Superbet este o companie de tech & entertainment, fiind liderul industriei de pariuri sportive din România. De asemenea, grupul este prezent în 10 țări, cele mai importante piețe fiind în România, Belgia și Polonia.
Superbet este membru al IBIA (Asociația Internațională de Integritate în Betting) și s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin colaborările cu ambasadori de brand precum Ilie Dumitrescu, Ana-Maria Popescu-Brânză, Cătălin Moroșanu, Mihai Leu, Gheorghe Craioveanu, Jerzy Dudek și mulți alții.
Timp liber
Nicuşor Dan anunţă redeschiderea Grădinii cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari, unde vor avea loc proiecţii de filme româneşti şi internaţionale

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă redeschiderea, în 8 iunie, a Grădinii cu Filme din Piaţa Alexandru Lahovari, unde vor avea loc proiecţii de filme româneşti şi internaţionale, concerte acustice, spectacole şi discuţii cu personalităţi din domeniu, conform news.ro.
Nicuşor Dan a afirmat, duminică, într-o postare pe Facebook, că în 8 iunie se redeschide Grădina cu Filme – Cinema & More, una dintre cele mai apreciate locaţii culturale estivale din centrul Bucureştiului, din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7.
Astfel, până în 17 septembrie, în Grădina cu Filme, în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei, prin CREART, organizează proiecţii de filme româneşti şi internaţionale, concerte acustice, spectacole şi sesiuni Q&A cu personalităţi din industria cinematografică din România.
”Grădina cu Filme, proiect demarat în anul 2014 şi ajuns la cea de a X-a ediţie, este un spaţiu de promovare a producţiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc, program care a devenit deja o tradiţie pentru publicul cinefil din Bucureşti, precum şi prin serile dedicate filmelor internaţionale şi europene”, a menţionat primarul general al Capitalei.
Programul complet poate fi consulat aici
Timp liber
Primarul Nicușor Dan anunță patru zile de „Străzi deschise”, în cartierul Rahova

Între 1-4 iunie, bucureștenii și turiștii se bucură de minivacanță cu două trasee pietonale, anunță Primarul Capitalei, Nicușor Dan.
Timp de patru zile, de la 10:00 la 22:00, Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” va fi prezent în cartierul Rahova, unde străzile Bârcă și Mărgeanului devin punctul de atracție al evenimentului.
Vizitatorii sunt așteptați cu ateliere creative şi de face painting, teatru pentru copii susţinut de actorii Teatrelor Ion Creangă, Excelsior şi de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, momente artistice ale Circului Metropolitan Bucureşti și multe ale activități interesante.
Programul artistic şi recreativ din sectorul 5 este pregătit de PROEDUS cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 și al Centrului Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” Sector 5.
Între 3-4 iunie, de la 10:00 până la 22:00, Calea Victoriei (între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei) redevine pietonală!
Programul primului weekend de vară pe Calea Victoriei este completat de spectacole dedicate celor mici pregătite de Teatrul de Animaţie Ţăndărică şi de acrobaţii şi parada personajelor Circului Metropolitan Bucureşti. Teatrul Masca prezintă un spectacol despre istoria României, iar Muzeul Municipiului Bucureşti îi aşteaptă pe pietonii „Străzilor deschise” la Casa Filipescu-Cesianu cu mai multe expoziţii.
Timp liber
FLOWERGRAM – a smart oasis, conceptul sub care s-a desfășurat, în acest an, Noaptea Muzeelor la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”

FLOWERGRAM – a smart oasis, conceptul sub care s-a desfășurat, în acest an, Noaptea Muzeelor la Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, instituție care s-a dovedit un adevărat așezământ plin de energie, pentru cei care au pășit pe parcursul acestui eveniment în universul cărților și al florilor.
Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” continuă tradiția. În fiecare zi căutăm căi de a ne reinventa, de a crea noi concepte care să aparțină secolului XXI, pentru a atrage generațiile tinere, ai căror membri vor purta cultura și educația mai departe. Ne dorim să magnetizăm fiecare nou vizitator, astfel încât toți aceștia să devină prieteni ai bibliotecii, ai cărților, ai studiului, a declarat Mireille Rădoi, directorul general al instituției.
Peste 2 000 de vizitatori, călăuziți de o echipă de 15 ghizi, au străbătut spațiile noastre care povestesc istoria celor 132 de ani. Aceștia au fost surprinși de sunetele naturii care îi proiectau dintr-odată într-o oază verde, modernă, confortabilă, unde florile, cărțile și atmosfera prietenoasă i-au făcut să se întrebe dacă își mai doresc să plece spre altă destinație.
Flori, pergamente cu Actul fondator al Fundațiunii Universitare, aproape 700 de cărți, precum și fotografii profesioniste, realizate în acest cadru de vis, au fost darurile pe care Biblioteca le-a oferit vizitatorilor.
La lăsarea serii, lângă statuia ecvestră din fața BCU „Carol I”, a răsunat și surpriza noastră muzicală: trupa Trafic Greu a susținut un concert antrenant, o combinație de folk, rock și pop.
Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” este instituția non-muzeală cu cele mai multe participări în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, aceasta fiind prezentă pentru a 11-a oară în maratonul cultural european.
- Bani4 săptămâni in urma
Daca politistul iti spune aceste cuvinte cand te opreste in trafic inseamna ca-ti cere spaga
- Bucuresti3 săptămâni in urma
Locuitorii unei strazi din Bucuresti spun ca sunt atacati de ciori agresive: „Am fost lovita cu ciocul in cap si zgariata”
- Transport4 săptămâni in urma
Vizită neanunțată pe șantierul Lotului 2 Sud al Autostrăzii Bucureștiului
- Bani4 săptămâni in urma
Cat mai e spaga in Politia Rutiera din Bucuresti? Un politist planuia sa-si ia Tesla de 55.000 de euro din mita
- Bani4 săptămâni in urma
O mare companie românească duce Salamul de Sibiu în America
- Bucuresti4 săptămâni in urma
Moaștele Sfântului Ioan Gură de Aur furate din Capela Sfânta Elisabeta Cotroceni
- Bucuresti4 săptămâni in urma
Un medic de la un spital din Bucuresti s-a impuscat in cap
- Bucuresti2 săptămâni in urma
Acesta este locul din București pe care Ceaușescu îl ura foarte mult