Ne apropiem cu pași repezi de comemorarea unui an de la tragedia din Colectiv, dar victimele acestui teribil accident nu sunt în relații tocmai cordiale Bloggerul Bogdan Liviu arată că victimele de la Colectiv se ceartă pe banii care s-ar strânge la evenimentul de comemorare.

<

„La inceput trebuia sa existe un singur eveniment, acela de la Arenele Romane, organizat de Nelu (Brandusan, n.r.). Numai ca acolo a intervenit o problema. C.S. (unul dintre supravietuitori, n.r.), despre care nu stiu ce rol avea in toata arhitectura aceea, a cerut 10% din incasari. O singura sursa spune ca acest lucru s-ar fi intamplat in biroul lui Nelu, iar acesta i-ar fi explicat personajului cum se inchide usa pe dinafara. Toate cele trei personaje cu care am vorbit confirma insa clar cererea si procentul.

Drept pentru care a aparut cel de-al doilea eveniment, cel din Beraria H, al lui Eugen Iancu (presedintele asociatiei GTG 3010, n.r.) in spatele caruia se afla C. Iancu s-a gandit ca-i pot iesi ceva mai multi bani de la o chestie facuta intr-un loc pe placul tuturor, o sa vedem mai incolo cam care ar fi motivatia”, a scris Bogdan Liviu pe blogul sau.

Transparenta face diferenta