Acasă Imobiliare Legea darii in plata nu sperie investitiile in imobiliare! Peste o mie...

Legea darii in plata nu sperie investitiile in imobiliare! Peste o mie de locuințe in nordul Bucurestiului!

533

Impact Developer & Contractor va finaliza 420 de noi apartamente, iar planul de a construi 888 de noi locuinţe în nordul Capitalei nu a fost abandonat. 
„Construcţiile care demarează în cursul acestui an au fost planificate ca urmare a cererii. Având în vedere proporţia echilibrată de clienţi, care achiziţionează o locuinţă prin programul Prima Casă, credit ipotecar şi plata cash, estimăm că activităţile viitoare ale companiei nu vor fi afectate”, au declarat pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii companiei.
Documentaţia pentru demararea construcţiei la cele 39 de blocuri cu aproape 900 de locuinţe este finalizată.
Impact a construit peste 3.000 de locuinţe în Bucureşti, Ploieşti şi Oradea.
Şi dezvolatorul spaniol Gran Via va începe anul acesta lucrările la un nou bloc din proiectul Gran Via Park, asta după ce a semnat contracte pentru 84 de apartamente din cele 289 disponibile.

„Începem lucrările la un nou bloc anul acesta, pentru a avea o gamă diversă de apartamente, dintre cele care s-au cerut până acum”, a declarat pentru ECONOMICA.NET Antoanela Comşa, director general Gran Via România.

15 bănci au majorat avansul cerut pentru creditele ipotecare, iar Guvernul a aprobat o suplimentare a programului Prima Casă cu 500 de milioane de euro. Totuşi, dezvoltatorii se aşteaptă ca băncile să reducă avansul.

„Eu sunt sigur că o să revină. Cred că toți ar reacționa la fel. Acum încearcă să-­i impresioneze pe cei cu reglementările, iar apoi cineva o să trebuiască să cedeze”, a declarat recent pentru ECONOMICA.NET Robert Kurthy, managing director în cadrul RPF Development.

<