Acasă Imobiliare Nu te grabi sa-ti iei casa in Bucuresti! Vezi cand gasesti cele...

Nu te grabi sa-ti iei casa in Bucuresti! Vezi cand gasesti cele mai bune oferte!

612

Targul National Imobiliar (TNI) pregateste cele mai bune oferte la locuinte in Bucuresti. Evenimentul reuneste profesionistii din domeniile imobiliar, financiar-bancar si constructii si ii conecteaza cu potentiali parteneri, investitori, presa de specialitate si end-useri pe durata a trei zile de eveniment.

Targul National Imobiliar va avea loc intre 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului sunt asteptate cu nerabdare de catre comunitatea de business, ce este interesata de cele mai noi stiri si tendinte din domeniu, anunta imopedia.ro.

“Ne bucuram de increderea pe care ne-o ofera expozantii nostri si de fidelitatea de care dau  dovada de la editie la editie si in schimb le multumim prin organizarea de manifestari de succes ale Targului National Imobiliar, prin care sa poata obtine rezultatele scontate. Companiile care ni se alatura pentru prima data primesc si acestea o atentie sporita din partea noastra, urmarind sa le oferim o gama variata de servicii de mediatizare, atat in timpul expozitiei, cat mai ales inainte de eveniment”, a declarat Adrian BERCEA, organizatorul Targului National Imobiliar TNI.

 

<