Acasă Stiri Bucuresti actualitate INCREDIBIL! Copiii de la centru Sf. Nicolae erau ATAT DE DROGATI incat...

INCREDIBIL! Copiii de la centru Sf. Nicolae erau ATAT DE DROGATI incat au intrat in sevraj! Acum sunt internati la urgente!

635
Șase copii de la Complexul Social Multifuncțional Sf. Nicolae se află în stare de sevraj după ce aceștia nu și-au mai primit tratamentul. Doi dintre aceștia au fost internați de urgență.Patru din cei șase copii au fost transportați la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, iar ceilalți 2 copii au fost internați de urgență.
Într-o intervenție la Realitatea TV, Dănuț Fleacă, director DGASPC Sector 1, a susținut că tratamentul nu le-a fost administrat minorilor din mai multe motive, unul dintre ele fiind și lipsa de personal medical după arestarea medicului de la Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria.

„Discutăm de 6 copii de la Sfântul Nicolae, un centru unde doamna doctor funcționează cu jumătate de normă. Peste această jumătate de normă, dânsa vedea și copiii din sistem. E vorba de 6 copii care nu și-au luat tratamentul, pentru că nu au mai fost văzuți de psihiatru. La doi dintre acești copii mama a refuzat orice tratament, deci și asta a fost o problemă. Aseară, doi au fost internați de urgență”, a declarat Dănuț Fleacă.

<