Șase copii de la Complexul Social Multifuncțional Sf. Nicolae se află în stare de sevraj după ce aceștia nu și-au mai primit tratamentul. Doi dintre aceștia au fost internați de urgență.Patru din cei șase copii au fost transportați la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia, iar ceilalți 2 copii au fost internați de urgență.
Într-o intervenție la Realitatea TV, Dănuț Fleacă, director DGASPC Sector 1, a susținut că tratamentul nu le-a fost administrat minorilor din mai multe motive, unul dintre ele fiind și lipsa de personal medical după arestarea medicului de la Complexul de Servicii Sociale Sf. Maria.

„Discutăm de 6 copii de la Sfântul Nicolae, un centru unde doamna doctor funcționează cu jumătate de normă. Peste această jumătate de normă, dânsa vedea și copiii din sistem. E vorba de 6 copii care nu și-au luat tratamentul, pentru că nu au mai fost văzuți de psihiatru. La doi dintre acești copii mama a refuzat orice tratament, deci și asta a fost o problemă. Aseară, doi au fost internați de urgență”, a declarat Dănuț Fleacă.