Acasă Stirile Zilei Bucurestiul va avea un nou STADION DE LUX, dupa Arena Nationala!

Bucurestiul va avea un nou STADION DE LUX, dupa Arena Nationala!

2139

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, are în plan modernizarea unui stadion din București, aflat de ceva timp în paragină. Este vorba despre arena din Cotroceni, una cochetă în anii ’90, pe care a jucat Progresul și mai apoi FC Național, echipă care s-a bătut cu Steaua pentru titlul de campioană, în sezonul 1996-1997.
”Și noi ca Federație, și Compania Națională de Investiții, ne dorim să reintroducem în circuit stadionul Cotroceni, care acum e în paragină”, a spus Răzvan Burleanu, într-o declarație pentru Radio RFI.
De când FC Național a intrat în faliment pe micuțul dar cochetul stadion din Cotroceni nu a mai jucat nimeni. Baza, care aparține Băncii Naționale a României, s-a degradat constant, deși au fost oferte pentru închirierea acesteia. La un moment dat, chiar Gigi Becali a dorit să mute Steaua acolo, sătul de scandalul cu Armata, dar nu a ajuns la un numitor comun cu reprezentanții BNR.
Pe stadion s-au mai organizat, între timp, doar meciuri de oină, sportul tradițional românesc, fără a se mai face investiții în infrastructură.

<