Acasă Politica Basescu a pus ochii pe postul de viceprimar ramas vacant dupa demisia...

Basescu a pus ochii pe postul de viceprimar ramas vacant dupa demisia lui Tudy!

553

Fuziunea PMP-UNPR schimbă lucrurile şi în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. De la o majoritate PSD-ALDE-UNPR de 28 de consilieri, faţă de cei 27 de consilieri PNL, PMP şi USB, s-a ajuns la o majoritate PSD-ALDE-PMP, cu 32 de consilieri.
În acest nou context, partidul lui Băsescu ar putea revendica funcţia de viceprimar părăsită de Tudor Ionescu, alias Tudy, în caz contrar având posibilitatea formării unei noi majorităţi, alături de PNL şi USB.
Potrivit Antena 3, după fuziune, Traian Băsescu a pus ochii pe funcţia vacantă de viceprimar, pentru care ar putea fi propus Robert Turcescu, fostul candidat al PMP la Primăria Capitalei. O asemenea mutare ar fi mai dificil de realizat, pentru că ALDE ar rămâne fără viceprimar în Capitală.
Tudor Ionescu (ALDE) a demisionat din funcţia de viceprimar după câteva zile în care s-a aflat în centrul atenţiei, din cauza unui scandal sexual. Potrivit presei mondene, în încercarea de a o cuceri pe Oana Zăvoranu, Tudy i-a trimis acesteia o înregistrare video realizată în baie, în timp ce se masturba.

<