Centrul de Conservare si Valorificare a Tradistiei Populare al Municipiului Bucuresti (CREART), din subordinea Primariei Capitalei, da 1,5 milioane de lei pentru organizarea festivalului Hey Day, ce va avea loc la finalul acestei saptamani in Parcul Izvor. Contractul s-a dat prin cumparare directa firmei FIVE’S INTERNATIONAL SRL, potrivit site-ului de achizitii publice. Din 2015 pana in prezent, firma a primit de la CREART prin cumparare directa contracte de peste 10 milioane lei pentru inchirierea de echipament necesar organizarii de evenimente sau servicii conexe, anunta Hotnews.ro.
Ce se intampla la Hey Day. Primăria Capitalei, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizeaza in perioada 9-11 iunie 2017 cea de-a doua ediție HeyDay Music Festival, in Parcul Izvor. Acesta este „cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România”, se arata pe site-ul festivalului.
HeyDay Music Festival aduce împreună unele dintre cele mai cunoscute “tribute acts”: Bob Marley, Rolling Stones, Pink Floyd, Bon Jovi, Green Day, Beatles, Red Hot Chili Peppers, Pink, Bruce Springsteen, Nirvana, Madonna, AC/DC, Metallica, ABBA, Iron Maiden sunt numele tributate la cea de-a doua ediție a festivalului.
„Pe scurt, “tribute band” reprezintă un grup de muzicieni care interpretează piesele unor trupe celebre, care au revoluționat muzica vremii. Trupele tribute adoptă stilul idolilor, își adaptează vocea și le reproduc imaginea, reușind să devină chiar sosii ale artiștilor originali. Prin intermediul festivalului HeyDay, publicul poate redescoperi muzica și marile trupe din epoca de glorie pop-rock, dar și contemporane. Cu 17 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia și România, dar și cu o scenă dedicată tinerelor talente, Hey Day se anunță a fi un altfel de eveniment pentru toți iubitorii de muzică. Pe lângă muzica bună pe care o putem asculta și cânta împreună cu artiștii invitați, în cadrul evenimentului, participanții își pot face gratuit tatuaje cu artiștii favoriți, pot viziona filme, se pot machia sau își pot face coafura în stilul idolului lor. De asemenea, copiii vor avea loc de joacă special amenajat, unde vor putea desfășura diferite activități interactive.”, se arata pe site-ul festivalului.
Prețul unui bilet la festival este de 15 lei/zi, iar abonamentul pentru toate cele trei zile este de 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim.ro, la casa de bilete creart din Piața Lahovari nr. 7, iar in cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate în locație (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hasdeu). Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă.
Potrivit site-ului de licitatii publice, contractul de 1,5 milioane lei incheiat pentru Hey Day cuprinde:

<
  • 2 scene cu dimensiunea de 15×10 m si o scena cu dimensiunea de 6×4 m, cu turnuri de layer laterale si alte structure, complet echipate cu echipament de sunet, lumini, video, electrica;
  • resurse umane: echipe de voluntari, helperi, fotografi, operatori camera video
  • logistica eveniment: inchiriere corturi cu podea, mobilier, mocheta, iluminare
  • containere birouri, toalete ecologice, garduri, utilaje
  • statii emisie-receptie, comunicatii mobile, internet in locatie
  • autorizatii
  • transporturi
  • servicii curatenie si salubrizare, medicale, pompieri
  • amenajari special, productii print si poliplan / mesh / butaforii, materiale informative si de  promovare – in conformitate cu cerintele caietului de sarcini.

Citeste continuarea pe Hotnews.ro.

Transparenta face diferenta