Acasă Bucuresti Stefan Florescu ajuta 500 de copii asistati social sa mearga la circ!

Stefan Florescu ajuta 500 de copii asistati social sa mearga la circ!

663

Stefan Florescu prin Fundatia “Din Suflet pentru Suflet” a dat ocazia pentru prima data in viata pentru 500 de copii sa ajunga la un spectacol de circ asa cum nu au mai vazut decat la televizor.

„Stefan Florescu, prin Fundația „Din Suflet pentru Suflet”, organizeaza in aceasta saptamana, pe langa actiunile zilnice din teritoriu ale fundatiei, o actiune cu caracter social in ziua de joi, 07 aprilie, ora 19.00 cand 500 de copii, din centrele de copii asistati social si adulti vor participa la un spectacol de circ, prezentat de „Circul Toredo” in zona Autogarii Militari, vis a vis de Statia de Metrou Pacii.”, au explicat organizatorii evenimentului.

Acest vis implinit pentru majoritatea copiiilor vine in completarea altor actiuni pe care Stefan Florescu le-a sustinut impreuna cu membrii fundatiei “Din Suflet pentru Suflet” de-a lungul timpului. Dintre acestea amintim doar ca s-au mai bucurat peste 700 de persoane invitate la spectacolul „Veselia nu-i in criza”, premiera care s-a jucat in deschiderea sezonului estival a Teatrului de Vara „Herastrau”. Suita de evenimente organizate de fundatie cu sprijinul lui Stefan Florescu face ca peste zece mii de persoane sa fii beneficiat de sprijinul oferit de memebrii Din Suflet pentru Suflet in ultimii cinci ani fara intrerupere.
Prin actiunile derulate in campania “Din suflet, pentru suflet”, Stefan Florescu le este mereu alaturi, atat cetatenilor din sectorul 6.

“Credinta in Dumnezeu si fapta buna ne ajuta sa trecem peste perioadele grele, cand greutatile vietii apasa prea greu pe umerii nostri si ne dau puterea sa depasim indoiala sau deznadejdea, atunci cand suntem tentati sa renuntam. Trebuie sa ne mentinem credinta chiar si in situatii potrivnice, sa o exprimam prin bunatate si sa facem din credinta in Dumnezeu lumina calauzitoare a vietii noastre”, a declarat Stefan Florescu.

<