Sora din Bucuresti a lui Vadim Tudor a scos totul la vanzare! Scandal urias intre mostenitorii Tribunului, care nu se inteleg pe avere!

Averea lui Corneliu Vadim Tudor din Bran este pe cale să fie pierdută. Pământul şi cele două case ridicate prin munca lui şi a surorii lui, Magdalena, vor fi scoase la vânzare. Mezina familiei este cea care vrea să se îmbogăţească de pe urma lor.

<
Magdalena Dumitru are 75 de ani. Este sora lui Corneliu Vadim Tudor. Locuieşte în Bran de 17 ani, aici unde ”Tribunul” a cumpărat pământ şi a ridicat două case: una pentru el şi familia lui şi o altă casă pentru sora lui, Magdalena. Zilele aceastea femeia a aflat că va pierde totul: casa în care Vadim îşi petrecea vacanţele, dar şi pe a ei, pentru care a muncit ani de zile, anunta click.ro.

Mezina familiei vrea să vândă casele de la munte şi să o dea afară pe sora cea mare cu executorul
 

Lidia Samson, sora mai mică, care locuieşte în Bucureşti, s-a hotărât să scoată totul la vânzare. Locuinţele se află ridicate pe aceeaşi proprietate, astfel că amândouă vor fi date la pachet.

Magdalena Dumitru se plânge că sora ei vrea să o dea afară din casă
Fotografii: Rareş Stelea

“Casa asta este luată pe numele ei, căci fratele meu avea imunitatea luată. Avea procese şi ea fiind directoare la ziar i-a zis să o pună pe numele ei că nu are copii, n-are nimic. Şi ea acum, după moartea lui, s-a ridicat că vrea să vândă. Asta este iubirea de bani la sfârşitul vremurilor”, ne-a declarat, supărată, Magdalena Dumitru.

Politicianul îşi petrecea toate sărbătorile în casa din Bran
 

Casa în care stă Magdalena este una bătrânească, în schimb cea a lui Vadim este spectaculoasă. La parter este amenajat un salon mare cu zonă de relaxare, unde se află o masă de biliard. Tot aici se află expuse colecţia de icoane, dar şi mai multe ştergare tradiţionale româneşti cusute de mână şi tricolorul. La etaj sunt patru dormitoare, baia şi terasa.

Pe pereţii sufrageriei avea o colecţie de icoane
 

Până acum nici un expert nu a evaluat casa familiei Vadim, însă obiectele de artă din interior şi istoria pe care o are ridică preţul proprietăţii. Femeia se gândeşte cu groază la ziua când va trebui să părăsească locuinţa şi spune că-i va fi greu să se despartă de locurile în care a trăit alături de fratele ei, deşi a găsit acoperiş în casa fiicei sale, care locuieşte într-un apartament, în Braşov. Supravieţuieşte de la o zi la alta dintr-o pensie modestă de 1.200 de lei şi nu are bani ca să se lupte prin tribunal cu sora ei. Speră însă ca Dumnezeu să o ajute.

Printre ştergarele tradiţionale româneşti şi tricolorul, “Tribunul“ avea și o masă de biliard
 

”O să facă Domnul dreptate. Eu mă aşez înaintea Lui şi va lucra. Ea mi-a zis să eliberez locuinţa şi a anunţat la Zărneşti să vină executorul. Nu a venit încă. O să vorbesc cu el şi o să fixeze o dată”, şi-a spus oful femeia. Cumnata sa, Doina Vadim, nu a uitat-o însă, şi îi trimite bani lună de lună să poată întreţine cele două vile de la Bran. Câinii fratelui ei, pe care acesta i-a adunat de pe stradă şi i-a îngrijit, îi ţin acum companie Magdalenei. Sunt cinci la număr, iar femeia îi iubeşte ca pe ochii din cap.  

Cele mai valoroase obiecte, scoase la licitaţie de fiice

† Corneliu Vadim Tudor a murit în urmă cu un an
 

Corneliu Vadim Tudor a murit la 14 septembrie 2015 la vârsta de 65 de ani, în urma unui infarct. La două luni distanţă, fiicele acestuia, Lidia şi Eugenia, au organizat o licitaţie, unde au scos la vânzare peste 300 de obiecte rare, ce i-au aparţinut ”Tribunului”. Atunci au câştigat 60.000 de euro. Vedeta colecţiei a fost un lot de trei semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte adjudecat la preţul de 7.000 de euro. Au fost însă şi multe scrisori, cărţi sau manuscrise vechi, pentru care cumpărătorii s-au întrecut în oferte. În februarie, a urmat a doua licitaţie, de unde familia s-a ales cu 105.000 de euro doar din cumpărarea drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu.
Citeste continuarea pe click.ro

Transparenta face diferenta