Probleme pentru primarul Sectorului 5, Daniel Florea. Consilierul General ALDE Ion Valentin Voicu anunță, pe Facebook, că a depus un proiect prin care cere desființarea unei companii înființate de Florea.
„Am depus astăzi proiectul de Hotărâre privind desființarea Companiei primarului Daniel Florea. Tupeul acestuia este de nedescris, a rezolvat toate problemele locuitorilor din Sectorul 5 înființând o companie a Primăriei ce îi poartă numele: “Infrastructura DF5 S.A
După trei ani de stat degeaba, Daniel Florea, cel mai slab primar din București, cu zero realizări la activ, a înființat o companie de „infrastructură” care, chipurile, s-ar ocupa de străzile din Sectorul 5.
În opinia mea și a colegilor din echipa ALDE-București, aceasta este doar o manevră executată la final de mandat menită să asigure niște sinecuri oamenilor săi de casă.
Dacă Daniel Florea ar fi vrut să facă ceva pentru cel mai slab dezvoltat sector din București, ar fi început reabilitarea străzilor secundare încă din 2016 prin intermediul structurilor specializate din primărie (ADP, Direcția de investiții).
Nu a vrut sau nu a putut, iar acum încearcă să direcționeze banul public destinat investițiilor către clientela sa politică prin înființarea unei companii care, printre altele, are ca obiect de activitate „dezvoltarea și promovarea imobiliară” (?!). Am convingerea că această operațiune dubioasă va fi sancționată la vot de cetățenii Sectorului 5.
În 30 de ani de la căderea comunismului niciun primar din România nu și-a permis să își treacă inițialele numelui pe o companie aflată în subordinea Consiliului Local, județean sau al Consiliului General al Municipiului București.
Îndemn toate grupurile partidelor politice din Consiliul General al Municipiului București să voteze acest proiect pentru a lua sfârșit derapajul primarului Daniel Florea.
P.S. Denumirea societății este Infrastructura DF5 S.A, dar cea mai bună soluție pentru denumirea acestei societăți este aceea de „Infrastructura Primarului cu Zero Realizări S.A”, scrie  Ion Valentin Voicu pe Facebook.
Transparenta face diferenta