Acasă Bucuresti Prefectura Capitalei anunta deschiderea, incepand de luni, a cinci ghisee noi pentru...

Prefectura Capitalei anunta deschiderea, incepand de luni, a cinci ghisee noi pentru pasapoarte!

473
Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Bucureşti va avea, începând din data de 19 iunie, cinci ghişee dedicate cu prioritate soluţionării solicitărilor care vizează minori şi părinţii însoţitori, acestea urmând să funcţioneze în punctele de lucru actuale, informează Prefectura Capitalei într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Cererile pentru eliberarea paşapoartelor temporare pentru minori vor fi prelucrate/ eliberate numai la punctul de lucru din Şoseaua Pipera nr. 49, unde vor fi disponibile două ghişee pentru primirea solicitărilor de paşapoarte temporare (dar şi simple electronice) pentru minori şi părinţii însoţitori. (…) Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice pentru minori vor fi prelucrate/ eliberate la: punctul de lucru din str. Ion Ţuculescu nr. 42 sector 3, care dispune de două ghişee şi la punctul de lucru din Piaţa Amzei nr. 13, care dispune de un ghişeu’, precizează comunicatul.

Potrivit sursei citate, pentru familiile care solicită paşapoarte temporare pentru minorii cu vârste sub 14 ani, dacă, pe lângă documentele prevăzute de lege, cererea este însoţită şi de două fotografii color identice ale minorului, având dimensiunile de 3,5 x 4,5 cm, prezenţa minorului nu este necesară la depunere.

<