Acasă Actualitate De ce nu s-a facut nimic in Bucuresti de 4 ani si...

De ce nu s-a facut nimic in Bucuresti de 4 ani si ceva…? Firea il acuza pe prefect ca i-a blocat hotararile in instanta!

Transparenta face diferenta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Prefecturii, găsind o scuză penibilă pentru lipsa rezultatelor concrete din mandatul ei.

<

„Fac o demonstraţie asupra faptului că Guvernul de dreapta, PNL, face o sumedenie de acţiuni împotriva cetăţenilor, inclusiv în Bucureşti, şi a mediului de business. În Bucureşti, vă dau o informaţie în exclusivitate şi de ultimă oră, prefectul Capitalei, numit de Guvernul PNL Orban, provenit din PNL Sector 4, a atacat zilele astea aproape 40 de hotărâri ale Consiliului General şi dispoziţii ale primarului general, toate privind şantierele din Capitală. Şantiere la care lucrează mii de cetăţeni, companii municipale, dar şi multe firme private!

Practic, în ce scenariu suntem acum? După ce că se pierd locuri de muncă din cauza pandemiei, dar şi pentru că Guvernul nu are soluţii pentru a contracara pandemia, în plus de această situaţie omorâm Bucureştiul, închidem şantierele”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.