Poliţiştii bucureşteni efectuează, miercuri, 10 percheziţii într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme, cu un prejudiciu estimat la 3,3 milioane de lei. 
„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov şi 7 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme”, informează un comunicat al DGPMB.
Potrivit anchetatorilor, în perioada 2008 – 2011, bănuiţii au omis să înregistreze în evidenţele contabile operaţiunile comerciale desfăşurate, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.
Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2.
Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

<