Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, doreşte ca RADET să termine din timp, anul acesta, reparaţiile urgente care trebuie efectuate la reţelele cele mai afectate. Ea a anunţat că îi va propune Consiliului General o rectificare bugetară, astfel încât regia să beneficieze de 3,5 milioane de euro.

<

”Eu am dat acceptul să propunem primei şedinţe a Consiliului General al Primăriei Capitalei, de săptămâna viitoare, o rectificare bugetară care să prevadă această sumă de aproximativ 3,5 milioane de euro şi să se acţioneze în regim de urgenţă, acum, cât este cald afară, pentru a fi pregătiţi pentru iarnă, pentru reparaţii, la reţeaua termică Mihai Bravu şi reţeaua termică Banu Manta Filantropia. Beneficiari vor fi bucureştenii din cartierele Banu Manta, Ştefan cel Mare, Titulescu, Mihalache, Colentina, Fundeni. Practic, un sfert din Capitala ţării”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus că, astăzi, se va întâlni cu reprezentanţii ELCEN şi că va face demersuri la ministrul energiei şi la premier, astfel încât banii alocaţi de municipalitate să nu ajungă la producătorul de energie termică, având în vedere că acesta a pus poprire pe conturile RADET.
Sursa: Rador