Pacienti REVOLTATI la UPU Bucuresti! Nu mai exista locuri libere in spitale!

Situație revoltatoare după incendiul de lângă București. Mai mulți pacienți răniți sunt blocați în UPU din lipsa locurilor din spitale, transmite Antena3.
Două dintre victimele incendiului izbucnit astăzi la o hală în Ştefăneşti, în apropierea Capitalei, sunt de mai bine de două ore în camera de gardă de la Spitalul Pantelimon.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a spus, într-o intervenție telefonică, că nu este vorba de niciun blocaj, iar pacienții nu prezintă arsuri grave.

<

„Nu a fost vorba de nici un blocaj, a fost o evaluare care s-a făcut în unitatea de primiri urgență pentru că medicii trebuiau să se asigure că au arsuri ale căilor aeriene sau nu. Având în vedere că nu au arsuri ale căilor aeriene, s-a luat decizia să fie transportați către Spitalul de Arși, care îi poate îngriji. În plus, arsurile nu sunt grave, sunt pe 8-10% din suprafața corpului, de gradul 1 și 2. Unul dintre cei din incendiu de la Ștefănești este internat la Secția de Arși de la Spitalul Floreasca, vorbim de cel care este în starea cea mai gravă”, a declarat purt. de cuv. al Ministerului Sănătății, Valentin Popescu.

Transparenta face diferenta