Acasă Politica A muncit din greu la primarie! Dupa doar doua saptamani, pline numai...

A muncit din greu la primarie! Dupa doar doua saptamani, pline numai de scandaluri, Gabi Firea SI-A LUAT CONCEDIU!

497

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a intrat în concediu de odihnă la două săptămâni de la preluarea mandatului, atribuţiile fiind preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, singurul care o poate suplini, întrucât celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, scrie News.ro.

Potrivit unor surse oficiale, primarul Gabriela Firea ar fi în concediu timp de şapte zile lucrătoare, însă, deşi este în vacanţă, continuă să transmită comunicate de presă, pe pagina sa de Facebook, dar şi prin biroul de presă al PMB.
Atribuţiile sale au fost preluate de viceprimarul Aurelian Bădulescu, singurul care o poate suplini, întrucât celalalt viceprimar ales, Tudor Tim Ionescu, a demisionat luni, înainte ca primarul Gabriela Firea să stabilească atribuţiile fiecăruia.
Edilul Capitalei i-a cerut, marţi, premierului Dacian Cioloş să intervină pentru soluţionarea problemelor existente între RADET şi ELCEN, arătând că mai multe instituţii publice, printre care spitale şi şcoli, sunt afectate din cauza acestei situaţii.
Cei doi viceprimari ai Capitalei au fost votaţi joia trecută, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Tudor Tim Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a demisionat în urma presiunii publice create de faptul că au apărut înregistrări video compromiţătoare la adresa sa, din perioada în care  era iubitul Oanei Zăvoranu.

<