Acasă Turist Masina cu numere obscene a unui ”turist”, ridicata în Mamaia. Bărbatul a...

Masina cu numere obscene a unui ”turist”, ridicata în Mamaia. Bărbatul a mai fost si amendat!

118

Proprietarul unui bolid de lux a rămas fără plăcuțele de înmatriculare, fără certificat de înmatriculare și s-a ales și cu amendă după ce a blocat, marți, calea de acces într-o parcare din zona Summerland din stațiunea Mamaia.

„Astăzi, 10 august, în jurul orei 11.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat, pe strada Caraiman din municipiu, un autoturism, care avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare neconforme cu standardele în vigoare. Conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 435 de lei, totodată fiind aplicată măsura tehnico-administrativă, respectiv reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare”, potrivit polițiștilor constănțeni, notează Focuspress.ro.

De asemenea, barbatul a fost sancționat, iar amenda se încadrează între 580-725 lei, plus trei puncte penalizare și ridicarea autoturismului, pentru parcare neregulamentară.

Bărbatul fusese oprit de două ori de către agenții de Poliție Rutieră fiind avertizat să își dea jos plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

Autoturismul este înmatriculat în Marea Britanie iar șoferul are domiciliul tot în Marea Britanie.

<