Polițiștii constănțeni au fost sesizați duminică 1 august, în jurul orei 17.30, cu privire la producerea unei altercații între mai multe persoane, în stațiunea Eforie Nord. Este vorba despre faptul că mai mulți turiști s-au luat la harță cu salvamarii, pe motiv că aceștia din urmă ar fi mers haotic pe plajă cu ATV-urile și că ar fi fost pe punctul de a lovi un copil. S-a lăsat cu pumni împărțiți, persoane duse la spital și anchete penale.

<

Potrivit informațiilor noastre, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD B și o șenilată la intervenție.

De asemenea, cele 3 victime – un turist de 26 de ani – lovit la nas și la cap și 2 salvamari, de 44 și 46 de ani – cu plagă la cap și fractură braț stâng și umăr dislocat au fost preluate de ambulanța SMURD Eforie Nord și Tuzla.

În afara celor 2 salvamari transportați la spital, imediat după scandal, alți doi turiști au acuzat dureri, aceștia fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale – unul de pe plajă, celalalt de la sediul Poliției. Unul dintre turiști prezintă traumatism de membru superior iar celălalt traumatism toracic și fractură de membru superior. Ambele victime sunt conștiente.

Potrivit informațiilor noastre, turiștii (6 identificați ca fiind implicați în altercație) sunt din București și au vârste cuprinse între 35 și 40 de ani. Totul ar fi pornit de la faptul că turiștii ar fi fost nemulțumiți de modul în care salvamarii au condus ATV ul pe plajă.

În cazul scandalului de pe plajă, alături de polițiști au intervenit și jandarmii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Sursa: replicaonline.ro