Actualizare:
Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat vineri că amenințările nu îi aparțin și că, de fapt, el a fost cel amenințat. Rădulescu spune că pagina sa de facebook a fost sparta si clonata, iar mesajele nu au fost scrise de el.
„Nu am jignit pe nimeni. Acele imagini sunt nişte făcături ordinare ale Iohanniştilor. Mie mi-a fost spart contul şi se folosesc de acesta pentru a trimite mesaje. Nu este nicio problemă pentru că toată această treabă va fi rezolvată de procurori, care au tehnologia necesară. Eu sunt medic chirurg şi un om respectat în comunitate, de aceea nu înţeleg cum îşi permit tinerii frumoşi şi liberi să îmi ameninţe familia”, a preciazat Cătălin Rădulescu, pentru stiripesurse.ro.
Știre inițială:
Deputatul PSD Catalin Radulescu, deja cunoscut pentru modul agresiv si jignitor in care comunica, a calificat-o „curva” pe o tanara protestatara din Bucuresti.
Aceasta i-a trimis deputatului mai multe mesaje critice prin intermediul Facebook. Iata ce raspuns a primit:
radulescu
Foto via Reddit Romania
Deputatul PSD Catalin Radulescu, condamnat definit la un an si sase luni pentru coruptie, a declarat, marti, ca a parasit sala de plen unde presedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru ca nu vrea sa asculte un „penal”, el aratand ca Iohannis trebuie sa stea cu cei care l-au ales, scrie aktual24.ro.

<

„Nu vreau sa stau sa ascult un penal. Am iesit din sala pentru ca nu spune de ce a acceptat ca SRI si DNA, patru ani de zile, sa faca echipe mixte sa ancheteze oameni, asta trebuie sa ne spuna, ca era presedinte, e presedinte”, si-a argumentat Radulescu gestul de a parasi sala de plen. El a spus ca Iohannis nu ii reprezinta si pe social-democrati. „Nu e presedintele nostru, sa stea cu cine l-a ales. Sa stea cu poporul lui. Noi suntem alesi ai poporului nostru, nu ai poporului lui”, a spus Radulescu, mentionand ca Iohannis a venit din Germania.

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat definitiv, in decembrie 2016, de instanta suprema, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia.
El a candidat pe listele PSD si a fost ales pentru inca un mandat.