VIDEO – Primarul Firea a MINTIT, din nou, in direct la TV!

0
712

In incercarea de a spala ce a mai ramas din imaginea partidului, vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a facut un turneu al televiziunilor dupa discursul lui Klaus Iohannis din Parlament, in care a mintit ca presedintele ar fi folosit anumiti termeni. Ea a incercat sa sugereze astfel ca presedintele se pregateste de razboi. 
Firea a sustinut ca presedintele Iohannis a folosit termeni care s-ar putea utiliza mai degraba atunci cand se face referire „la un camp tactic, un camp de batalie”.

<

„A vorbit despre ‘tactici’, ‘strategii’, ‘marja”. A repetat ‘marja’ de cateva ori. Cand e vorba de viata romanilor, mi se pare neinspirat ca un presedintele sa foloseasca cuvantul ‘marja’, extrem de tehnic, extrem de strategic, devoaland practic un interes ascuns, vorbind practic romanilor despre faptul ca e prea putin sa plece doar un ministru si e prea mult alegeri anticipate”, a afirmat Firea, citata de Agerpres.

Presedintele nu a folosit deloc termenii „tactici” si „strategii” in discursul sau din Parlament, asa cum sustine Firea. Iar termenul „marja” l-a folosit intr-un sens care nu are nicio conotatie razboinica: „Ce facem? Dragilor, ce facem? Care sunt solutiile, care este marja de manevra pentru a iesi din acest impas? (…)  Retragerea Ordonantei 13 si, eventual, demiterea chinuita a unui Ministru este cu certitudine prea putin. Alegeri anticipate sunt in aceasta faza prea mult. Asta este marja de manevra. Cine trebuie sa vina cu solutia? Pai in mod natural cel care a creat problema, PSD!”.

Iata discursul presedintelui: