FOTO – Asa arata VILA DE LUX din Bucuresti a lui Victor Ciorbea!

Victor Ciorbea locuieşte într-o vilă extrem de scumpă într-o zonă exclusivistă din Capitală, pe o limbă de pământ de pe lacul Floreasca. 

Victor Ciorbea, care ocupă funcția de Avocat al Poporului, a devenit unul dintre cele mai controversate personaje ale clasei politice, după ce a anunțat că va atacă, la Curtea Constituțională, legea care interzice persoanelor condamnate penal să ocupe funcția de premier al României.
Ciorbea a mai fost în centrul unei controvesse în 2014, atunci când evz.ro a dezvăluit că vilă pe care o deține în București a fost cumpărată după ce a făcut un credit uriaș.

<

„Victor Ciorbea actualul Avocat al Poporului, este păsuit de bancă de la plată unor credite totale de 1,4 milioane de euro. Cu acești bani el și-a ridicat o vilă de lux în Capitală, pentru care a garantat și cu un contract”, a scris ziarul. Conform declarației de avere a lui Ciorbea, vilă are o suprafața de 700 de metri pătrați, fiind cumpărată în 2008, cu ajutorul unui credit.

La rubrica datoriilor, Ciorbea  a trecut că are 4 credite contractate în 2007 și scadențe în 2024, a căror valoare totală este de 1.515.700 de euro, scrie stirilekanald.ro.
Victor Corbea