Comorile Egiptului
Directorul DEMIS de Gabriela Firea de la conducerea RATB: Mi-am facut bine treaba! Isi doreste oamenii ei! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Politica

Directorul DEMIS de Gabriela Firea de la conducerea RATB: Mi-am facut bine treaba! Isi doreste oamenii ei!

Radu Orzata, fost director general RATB, demis sambata dupa ce Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat un proiect de hotarare care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administratie, e de parere ca Gabriela Firea, de fapt, isi doreste o echipa noua.

„Probabil isi doreste o echipa noua, ceea ce nu e deloc nepotrivit”, a declarat Radu Orzata, la Realitatea TV, transmite ziare.com.

Acesta a punctat ca o conditie principala pentru ca Regia sa functioneze bine e sa aiba o relatie buna cu Primaria. Asa stand lucrurile, e normal ca Firea sa-si aduca echipa sa, a dat el de inteles.Intrebat daca e multumit de prestatia sa in fruntea RATB, fostul director general a raspuns pozitiv: „da, consider ca mi-am facut bine treaba, si eu si toti ceilalti”.

Acesta a spus ca intre el si primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu a existat nicio discutie inainte de a fi demis si ca ar fi „tardiv” ca aceasta sa mai existe acum.

Criticat ca a fost in concediu vineri, cand in anumite locuri din Bucuresti vatmanii isi deszapezeau singuri sinele si multe tramvaie au fost blocate, fostul director general a replicat ca nu a considerat ca trebuie sa vina la munca, deoarece „nu erau lucruri deosebite”. A mentionat ca a tinut permanent legatura cu colegii sai, telefonic.

Loading...

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de sambata, un proiect de hotarare privind numirea a sase administratori provizorii in Consiliul de Administratie (CA) al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Demiterea CA al RATB era asteptata. Vineri, edilul Gabriela Firea anunta ca a convocat, pentru sambata dimineata, o sedinta in care va supune dezbaterii si aprobarii consilierilor generali revocarea Consiliului de Administratie al RATB pentru neindeplinirea sarcinilor privind pregatirea Capitalei pentru iarna si numirea unui CA provizoriu.

Cei sase administratori provizorii numiti sambata sunt: Mihail Adrian Sorin, Ionut Nicolae Cieocoiu, Iuliu Dan Gogescu, Dumitru Catana, Bogdan Alexandru Trifan si Mihai Petcu.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Share Page

Close