O reprezentaţie specială a spectacolului „Fluturii sunt liberi” de Leonard Gershe va avea loc joi la Teatrul Excelsior, evenimentul fiind dedicat colectării de fonduri în vederea tipăririi de manuale pentru elevii cu deficienţe de vedere.
Potrivit unui comunicat al Teatrului Excelsior, evenimentul face parte din campania „Ajută elevii nevăzători să aibă manuale”, demarată de actorul Alex Călin în colaborare cu Fundaţia Cartea Călătoare.
Suma strânsă în urma cumpărării biletelor va fi virată direct în contul Fundaţiei Cartea Călătoare.
Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, lansează, cu ocazia acestui eveniment, proiectul socio-umanitar intitulat „Şi noi vedem teatru!”, dedicat copiilor şi tinerilor cu deficienţe de vedere.
Programul contribuie la reintegrarea socială a tinerilor cu deficienţe de vedere, o categorie de public defavorizată, care în prezent nu se poate bucura de o ofertă culturală adaptată nevoilor sale, se arată în comunicatul citat.
Prin acest program, Teatrul Excelsior îşi propune să dedice, în fiecare lună, un spectacol din repertoriul său tinerilor cu deficienţe de vedere, adaptându-l orizontului de receptare specific acestora.
Sursa: Bucurestifm.ro

<
Transparenta face diferenta