Timp liber

Celebra trupa germana Kraftwerk anunta un super spectacol la Bucuresti

Trupa Kraftwerk revine în România cu un spectacol 3D, considerat de criticii muzicii internaționale „o adevărată operă de artă”, pe 1 martie 2018, la Arenele Romane, informează un comunicat Emagic.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hutter și Florian Schneider au pus bazele studioului Kling Klang în Dusseldorf, unde au conceput și produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor ’70, Kraftwerk primește recunoaștere internațională pentru muzică electronică revoluționară și experimentarea cu sunete robotice și alte inovații tehnice. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.

Loading...

Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate și ritmuri computerizate, a avut o majoră influență în dezvoltarea multor genuri muzicale, de la electro la hip hop și de la tehno la synthpop. Pe lângă inovațiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecții gigantice, roboți și imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine și culoare prin care membrii trupei — Ralf Hutter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert, Falk Grieffenhagen — pun în valoare relația strânsă între om și mașină.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP