13.6 C
București
luni, februarie 24, 2020
Acasă Politica Firea TUNA si FULGERA! Primele amenintari ca DA AFARA oameni din primarie!

Firea TUNA si FULGERA! Primele amenintari ca DA AFARA oameni din primarie!

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a promis vineri ca va lua „masurile care se impun” fata de cei din primarie care s-au opus instituirii unei „stari de situatie dificila” pentru montarea unor corturi de prim ajutor, avand in vedere ca a fost anuntata canicula, informeaza Mediafax.
„Va garantez de pe acum, voi lua masurile care se impun de vinerea viitoare, ca primar in functie, in legatura cu cei care s-au opus in aceste zile instituirii starii de situatie dificila, sa nu-i spun chiar de urgenta, si s-au opus ajutorului pe care eu am considerat necesar sa-l acordam bucurestenilor”, a spus Firea la sedinta femeilor social democrate.
Gabriela Firea a ajuns dupa ce a inceptul sedinta, scuzandu-se ca a avut cateva intalniri legate de necesitatea amplasarii unor corturi de prim-ajutor in Capitala la sfarsitul saptamanii, avand in vedere ca meteorologii au anuntat canicula.
„Din pacate, demersul meu anuntat inca de acum cateva zile nu a fost incununat cu succes. (…) Mi s-a spus ca trebuie semnate niste protocoale, culmea, intre institutii care sunt in subordinea Primariei, catre trebuie miscate niste hartii de parca ar fi o operatie pe creier si ceva atat de dificil sa te gandesti ca daca peste cateva zile vine un val de canicula trebuie sa te pregatesti, ca Primarie, ca autoritate sanitara, ca reprezentanti ai cetatenilor pana la urma”, a spus ea.
De asemenea, ea le-a propus femeilor din PSD sa faca voluntariat pentru a ajuta oamenii cu apa, propunere aprobata de presedintele organizatiei, Viorica Dancila.
„Gabi, iti promitem ca in fiecare judet colegele noastre se vor implica in actiunea pe care tu ai initiat-o si care este o initiativa foarte buna si necesara in aceste momente”, a declarat Dancila.
Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a facut apel, miercuri, catre Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) sa instaleze corturile de prim-ajutor in Capitala, avand in vedere valul de canicula anuntat pentru sfarsitul saptamanii.

<

Ultimele stiri

Primaria Sectorului 2 a aprobat constructia unei terase in Parcul Circului

Primăria Sectorului 2 a dat autorizație pentru construirea unei terase pe locul unei foste toalete publice din Parcul Circului, la intrarea dinspre...

Culmea nestiintei: Negoita se arata ultragiat de achizitiile facute de firmele primariei Sector 3. ”Niste nenorociri pe acolo!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat că ”știe că sunt anumite lucruri în neregulă” cu achizițiile făcute de companiile instituției, a...

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu nu s-au putut intelege. Negocieri esuate!

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru funcţia de primar general al Capitalei, afirmă că a discutat mai mult de două ore cu Nicuşor...

In plina campanie electorala Primaria Sectorului 4 anunta constructia celui mai mare parc al Bucurestiului

Peste 30.000 de metri pătrați de teren pe care nu creștea nici iarba, din sudul Bucureștiului, vor fi transformați într-un mega-parc. Acesta...