Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1, si-a facut luni aparitia la Tribunalul Bucuresti alaturi de nu mai putin de patru bodyguarzi. Magistratii au amanat pentru marti  decizia in cazul contestarii mandatului castigat de Clotilde Armand, informează aktual24.ro.

<

Tudorache era pazit de patru indivizi foarte agresivi. Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” a incercat sa se apropie de el, insa cei patru au facut scut in jurul lui Tudorache.

https://www.facebook.com/100000968208996/videos/4650449668330594/

Daniel Tudorache este acum pe locul doi pe lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti, dupa Alexandru Rafila.

Tribunalul Bucuresti a amanat, pentru marti, pronuntarea unei decizii privind validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand.

Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache (PSD).

Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR PLUS, a castigat cu 40,94% dintre optiuni, adica un numar de 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a intrunit 39,81%, reprezentand 35.451 voturi.

Daniel Tudorache a contestat acest rezultat si a depus o plangere penala la Sectia speciala de anchetare a magistratilor, dupa ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intra in sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitati saci cu voturi.

Sursa: aktual24.ro