Acasă Monden Cum a fost surprins Dan Bittman in magazin? Ana Birchall: ”Un exemplu...

Cum a fost surprins Dan Bittman in magazin? Ana Birchall: ”Un exemplu de impostura, oportunism si ipocrizie”

Ana Birchall, fost ministru al Justiției, lansează un atac virulent la adresa cântărețului Dan Bitmann. Reacția acesteia vine după ce artistul a fost surprins la cumpărături purtând masca de protecție.

<

„Vaaii vaaaiii domnul poarta masca desi la TV sustinea altceva! Acesta este un exemplu de impostura, oportunism si ipocrizie… la care se adauga o doza maxima de penibil si lipsa de respect fata fanii lui si al trupei. Pacat, mare pacat ca imi plac cateva melodii Holograf!”, scrie Ana Birchall.

Dan Bittman a fost câteva zile în centrul atenției după afirmațiile sale care au dinamitat spațiul public. Artistul și-a exprimat părerile despre pandemia de Covid-19 fără să evalueze impactul pe care îl vor avea în rândul celor care îl urmăresc. Acesta a avut o ieșire publică într-un interviu pentru Gândul, mărturisind că s-a săturat de atâtea restricții și că nu mai dorește să trăiască în pandemie.

Mai mult, el a pus la îndoială cifrele prezentate de autorități în ceea ce privește îmbolnăvirile cu Covid-19.

Bittman consideră că numărul victimelor „este scos din burtă”, iar datele sunt viciate fiindcă nu se fac autopsii.

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus componentul trupei Holograf la Gândul Live.