Jurnalistul Dragoș Pătraru a izbucnit din cauza banilor alocați la Apărare. Pătraru spune că nu e normal ca bugetul de la Apărare să fie de 2% din PIB și cel de la Sănătate să fie atât de mic încât să nu existe bani pentru evitarea tragediilor din spitale

<

„Bugetul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) propus pentru anul 2021 prevede fonduri de 22,746 miliarde de lei, reprezentând 2,04% din PIB, iar această sumă permite investiţii în infrastructură de aproximativ 800 de milioane de lei, arată un comunicat MApN transmis JAGERPRES.

Doamne, orice stăpân și-ar dori sclavi atât de docili precum guvernanții noștri! Ard oamenii ca șobolanii prin spitale și noi băgăm bani în arme! Superb.

Vă spun, și dacă se termină lumea anul ăsta, Iohannis și Câțu vor ieși să ne spună că asta e, lumea se duce dracului, dar e păcat, domnule, pentru că noi alocaserăm și pentru anul următor peste doi la sută din PIB pentru arme. Pentru că suntem oameni serioși, parteneri de încredere…”, a scris Dragoș Pătraru pe Facebook.

Transparenta face diferenta