Acasă Stirile Zilei CSM Bucuresti s-a calificat IN FINALA Ligii Campionilor la handbal!

CSM Bucuresti s-a calificat IN FINALA Ligii Campionilor la handbal!

564

CSM Bucuresti s-a calificat in premiera in finala Ligii Campionilor la handbal feminin, sambata, dupa o victorie superba in semifinala cu formatia macedoneana Vardar Skopje, scor 27-21 (14-9), la Budapesta, in „Papp Laszlo Arena”, informeaza Agerpres.
Campioana Romaniei, la prima sa participare in cea mai importanta competiție intercluburi, a reusit o performanța remarcabila pentru handbalul romanesc, cu atat mai mult cu cat s-a calificat in sferturi de pe locul 4 in grupa principala.
Croata Jelena Grubisic a fost cea mai buna jucatoare a echipei bucurestene, cu o prestatie deosebita in poarta echipei antrenate de danezul Kim Rasmussen.
Dupa 21-22 si 25-30 cu Vardar in grupa principala, CSMB a predat o veritabila lectie de handbal echipei macedonene, care va juca pentru al treilea an consecutiv finala mica la turneul Final Four.
Vardar a marcat primul gol al semifinalei, dar apoi CSM, cu o aparare compacta, s-a desprins la un neverosimil 7-1 (min. 13), adversarele ratând si doua aruncari de la 7 metri. Cea mai mare diferența în prima repriza a fost de sapte goluri, 10-3 (18), 13-6 (24), 14-7 (26), dar la pauza scorul a fost de 14-9.
Dupa un debut de repriza secunda mai puțin reusit, când Vardar a fost aproape de a se apropia la patru goluri (a ratat 7 metri la 15-10), CSMB a avut o perioada de gratie, cu sapte goluri si doar unul primit. Bradeanu (37 ani) a reusit trei goluri consecutive, dintre care doua de pe propriul semicerc, dupa ce Vardar a scos portarul. La 22-11 (44), soarta meciului era decisa in mare masura, iar adversarele au speculat o relaxare a echipei bucurestene, marcand patru goluri, 22-15 (49).
Ramussen si-a permis sa foloseasca tot lotul in acest meci, iar scorul la care s-a impus CSMB a fost unul confortabil, 27-21.

<