Angajati ai Primariei Capitalei, neplatiti de luni de zile, ameninta cu greva!

0
385

Victoria handbalistelor de la Buzău, 29-21, în faţa CSM-ului este una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii Florilor. Dincolo de acest rezultat dezastruos pentru „tigroaice”, care şi-au luat gândul de la titlu, conform surselor telekomsport.ro, această înfrângere nu este întâmplătoare, având în vedere problemele din lotul CSM-ului.

<

Din iarna acestui an, între anumite jucătoare ale CSM-ului şi actuala conducere a clubului există o tensiune uriaşă, având în vedere că handbalistele nu sunt cu salariile la zi.
„Fetele sunt total nemulţumite. Dar situaţia lor nu s-a rezolvat nici până acum” , a explicat sursa telekomsport.ro. Mai mult, înainte de meciul de la Buzău, handbalistele CSM-ului i-ar fi ameninţat pe oficialii clubului că vor preda armele în partida de sâmbătă.
Iar înfrângerea suferită în faţa unei echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării n-a făcut altceva decât să confirme tensiunile care există în acest moment în lotul CSM-ului.
Multinaționala CSM București, cu Grubisic, Ungureanu, Radicevic, Mehmedovic, Lazovic, Constantinescu, Curea, Bazaliu sau Udriștoiu, a fost spulberată de o echipă care a arătat mult mai multă dorință, determinare, dăruire.
Pe lângă marile absențe din rândul echipei – CSM are parcă o echipă mai valoroasă pe margine decât cea din teren, printre accidentate fiind Neagu, Kurtovic, Cvijic, Manea, Lekic – au mai fost și alți factori care au tras mult în jos campioana României.
Cel mai important a fost, se pare, neplata salariilor sportivilor! Echipa sponsorizată de Primăria Capitalei, cu un buget de aproximativ 4,5 milioane de euro, nu a primit în 2019 niciun ban!
Sunt practic 4 luni de neplată pentru Lekic, Neagu și compania. Au fost inclusiv informații că „stranierele” nu au vrut să se mai antreneze la un moment dat, cerând explicații despre situația financiară.