Sefa Directiei Nationale Anticoruptie nu epateaza la capitolul case, locuind intr-un apartament modest, cu doua camere.
La doar 43 de ani, sefa Directiei Nationale Anticoruptie este considerata cea mai puternica femeie din Romania, functia pe care o ocupa si felul de a fi al Laurei Codrutei Kovesi transformand-o intr-un personaj public de prima mana, in care romanii au foarte mare incredere.

<
Nascuta pe 15 mai 1973 la Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), Codruta Kovesi a bifat pana acum un divort, pronuntat in 2007, prilej cu care s-a ales la partaj cu 70000 de euro, partea ei din vanzarea unui imobil din Sibiu pe care Eduard, fostul ei barbat, l-a vandut cu 200000 de euro. In anul divortului, Kovesi si-a achizionat printr-un credit ipotecar si apartamentul in care sta si in zilele noastre, o locuinta cu doua camere, potrivit stirilorkanald.ro.

In ciuda notorietatii si a importantei functiei, sefa DNA a ales ca apartamentul de 55 de metri patrati sa fie in Sectorul 5, foarte aproape de intersectia Rahova cu Ferentari.
Potrivit declaratiei de avere, Laura Codruta Kovesi traieste doar din salariul de procuror sef al DNA, care inseamna circa 13.000 de lei pe luna.