Tudor Chirilă și eleva lui de la Vocea României, Teodora Buciu, au iesit duminică seara să sărbătorească victoria la o cafenea din capitală. Și nu au petrecut singuri, ci alături de ceilați membrii care au făcut parte din echipa îndrăgitului jurat.
Tudor Chirilă și elevii săi de la Vocea României 2016 au petrecut pe cinste la cafenea, unde s-au distrat și s-au cinstit așa cum se cuvine unor învingători, anunta libertatea.ro.
La plecare, artistul și invitații săi au avut parte de o frumoasă surpriză din partea patronilor cafenelei.
Vocea României 2016. Surpriză pentru echipa Tudor la cafenea: în loc de nota de plată au primit un mesaj că li se face cinste
Le-a fost adusă nota, dar nu au trebuit să plătească niciun ban, deținătorii cafenelei decizând să le facă cinste celor care au încântat telespectatorii la show-ul de talente Vocea României.
Bonul fiscal a fost însoțit de un mesaj cât se poate de frumos pentru Tudor Chirilă și echipa lui.

<

„Ne pregăteam să decartăm când deodată avem surpriza că partida se încheiase deja și ieșisem pe 0. Lumea chiar ne iubește. Fără miză!”, a comentat Tudor Chirilă pe pagina sa de pe un site de socializare, acolo unde a postat și o fotografie cu gașca lui de petrecăreți, dar și cu bonul fiscal și mesajul prin care erau anunțați că li se face cinste.

Transparenta face diferenta