Primăria Sectorului 3 continuă tradiţia Revelioanelor tematice, iar pentru acest an le-a pregătit bucureştenilor un Revelion de 10!, ce va avea loc în parcul Titan, începând cu ora 19.30.

<

Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelioanelor tematice, iar pentru acest an le-a pregătit bucureștenilor un Revelion de 10!, ce va avea loc în parcul Titan, începând cu ora 19.30.
Conceptul Revelionului 2017 organizat de Primaria Sectorului 3 are directă legatură cu publicul de nota 10 care participă în mod constant la evenimente și pentru care noul an va veni încărcat de energie și optimism. Denumit generic, „O noapte de 10” – Revelion 2017, își propune să adune laolaltă comunitatea Sectorului 3, deschisă și receptivă la actul cultural.
Reamintim că, Primăria Sectorului 3 a organizat în ultimii ani revelioane tematice, precum: „Umplem iarna de culoare”, „Revelion în jurul lumii” și „Noaptea albă a dorințelor”.
Pentru acest an organizatorii au alcătuit un spectacol complex, de-a lungul căruia vor performa 10 artiști: B.U.G. Mafia, Loredana, Vița de Vie, Annes, ROA, Leo Iorga & Pacifica, Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Margineanu & Band. Momentele de legătură dintre artiști vor fi realizate de Gabi Bălașa
Percussion Group. Spectacolul va fi completat cu impresionante jocuri de lumini și focuri de artificii.
În premieră, publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu artiștii care concertează în seara de Revelion, toate detaliile legate de acest meet&greet urmând a se găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/evenimentesector3/.
Accesul publicului la eveniment este liber.

Transparenta face diferenta