Anatolie Ciumac, cunoscut ca Tolea Ciumac, luptător şi vedetă de televiziune, a fost reținut vineri seară de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov. El este acuzat că a violat și tâlhărit o femeie.
Evenimentele s-au petrecut vineri seară, în jurul orei 16:00, în dreptul Podului Măgura, între Otopeni și Balotești.
Tolea Ciumac, aflat la volanul unei Skoda Octavia, a luat de pe stradă o tânără în jur de 22 de ani și a mers cu ea 100 de metri în pădure. Acolo, a dezbrăcat-o și a obligat-o să întrețină relații intime cu el, sub amenințarea unui briceag. Femeia a încercat să fugă cu geanta, însă Tolea Ciumac a urmărit-o, a prins-o și i-a luat bani și bunuri în valoare de 400 de lei, scrie Libertatea.ro.
Femeie a sunat la 112, polițiștii au găsit-o și au dus-o la audieri la IPJ Ilfov. Ofițerii din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Ilfov au preluat cazul, au folosit informațiile furnizate de victimă și doi martori (care au vazut când a fost aruncată din mașină) și l-au citat telefonic pe Tolea.

Acesta a spus că este în drum spre Brașov, dar a ajuns la audieri în jurul orei 18:30 și a fost reținut. În prezent, el este încarcerat la Poliția Capitalei și este dus astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi prezentat în fata instanței cu propunerea de arestare preventivă.
Anchetatorii vor stabili dacă victima făcea parte dintr-o rețea de prostituție sau doar făcea autostopul.

<