Acasă Bani Bucurestiul este intreprinzator! Cati bucuresteni au afaceri?

Bucurestiul este intreprinzator! Cati bucuresteni au afaceri?

752

Statistica spune ca peste 21.000 de bucuresteni au afaceri in Capitala, iar Registrul Comertului ii numeste „profesionisti in business”. Cifrele spun foarte putin despre cum le merg afacerile, cum au reusit sau ce au facut cand au dat de greu. Si mai ales, cum fac ei Bucurestiul Intreprinzator, cum transforma Capitala intr-un oras viu si antreprenorial? Banca Transilvania si-a propus sa dezvaluie povestile din spatele Bucurestiului Intreprinzator.
Pe site-ul proiectului –www.bucurestiulintreprinzator.ro, Banca Transilvania prezinta publicului povestile oamenilor care fac din Bucuresti capitala antreprenoriatului romanesc, incepand cu Radio Guerrila si Pegas, ai caror fondatori isi istorisesc povestile business-urilor lor si ne fac cunostinta cu alte proiecte importante pentru Bucuresti.

„Am plecat la drum alaturi de doua dintre cele mai sonore si reprezentative initiative de business pe care le-a dat Bucurestiul – Radio Guerrilla si Pegas. Ei ne-au spus parcursul lor, ne-au povestit cu sinceritate despre „nu-urile” care le-au pus piedici, dar si despre „da-urile” hotarate care i-au facut sa mearga mai departe si, vorba celor de la Guerilla, binele a invins”, spun reprezentantii bancii.
Ideea proiectului a pornit de la un Manifest prin care Banca Transilvania isi asuma sa puna umarul la dezvoltarea unui Bucuresti Intreprinzator, oferind bucurestenilor exemple de reusite civice si economice.

Platforma „Bucurestiul Intreprinzator” va prezenta constant oameni, idei, afaceri, initiative care s-au materializat si care astazi sunt valoroase pentru milioane de oameni doar pentru ca cineva, candva, a avut curajul sa fie intreprinzator, sa creada si sa caute sustinere si solutii.
<