Autocolantele cu sloganul PSD „Alături de tine”, lipite de primăria condusă de Gabriel Mutu în școlile din Sectorul 6 constituie propagandă electorală și trebuie înlăturate, a decis Biroul Electoral de circumscripție. Mutu a atacat decizia la Biroul Electoral Municipal, care i-a respins contestația.

<

În școlile din Sectorul 6, autocolante cu sigla „S6” și mesajul „Alături de tine” au fost lipite pe separatoarele din plexiglas și pe alte panouri.

Filiala Sector 6 a PNL a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție Sector 6, care a dat o decizie prin care, „ținând cont că propaganda electorală este interzisă în unitățile de învățământ” și „în vederea promovării unei competiții electorale imparțiale”, a sesizat Administrația Școlilor Sector 6 să înlăture din unitățile de învățământ respectivele autocolante.

Gabriel Mutu a contestat decizia la Biroul Electoral al Municipiului București, care la rândul său a constatat că mesajul răspândit de Primăria Sector 6 în școli este unul electoral și încalcă articolul 65 alineatul 4 din Legea 115/2015.

Citeste mai multe pe g4media.ro

Transparenta face diferenta