Acasă Imobiliare Zona Obor se schimba COMPLET! Investitii de peste doua milioane de euro!

Zona Obor se schimba COMPLET! Investitii de peste doua milioane de euro!

609

Cel mai nou mall al Capitalei aduce modificări în infrastructura din zonă. Dezvoltatorul centrului comercial Veranda va investi circa două milioane de euro în lărgirea străzii Ziduri Moși, mărirea trotuarului pe ambele părți, mutarea și modernizarea stației de tramvai 36. Totodată, planurile implică și investiții în schema de canalizare și mutarea stâlpilor de electricitate, lucrările beneficiind de sprijinul autorităților locale.
Descris drept „primul mall verde și de proximitate din București”, centrul comercial Veranda va fi ridicat în zona Obor, urmând a fi inaugurat la finalul acestui an. Cu această ocazie, dezvoltatorul Prodplast Imobiliare a anunțat că demarează lucrări de îmbunătățire a infrastructurei în zonă: lărgirea străzii Ziduri Moși și modernizarea stației de tramvai 36, investiție ce se ridică la două milioane de euro.
„Construim drumuri noi pentru a oferi celor peste 430.000 de locuitori din zona Obor o experiență modernă de shopping și petrecere a timpului liber. Accesul ușor va defini Veranda. La mai puțin de 5 minute de mers pe jos sunt cele 16 linii de transport în comun și stația de metrou Obor, aflată la o distanță de doar 400 de metri. Construim și 1.200 de locuri de parcare, de care vizitatorii zonei comerciale Obor vor beneficia, contribuind astfel la descongestionarea traficului dintr-o zonă supra-aglomerată în prezent. În plus, impactul asupra locuitorilor din apropiere va fi unul redus pe întreaga perioadă a lucrărilor, întrucât circulația de pe strada Ziduri Moși nu va fi întreruptă”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda, citat de imopedia.ro.

  • Strada Ziduri Moși urmează să fie lărgită cu aproximativ 500 de metri
  • Pe ambele părți ale șoselei, trotuarul va fi îmbunătățit și mărit cu câte 4 metri
  • Stația tramvaiului 36 va fi mutată, iar în noul amplasament se va construi un refugiu
  • Planurile mai presupun mutarea stâlpilor de electricitate și investiții în schema de canalizare

În vederea lărgirii carosabilului de pe sensul opus centrului comercial Veranda, Piața Obor a contribuit prin cedarea suprafeței de teren necesare, de 920 metri pătrați, în timp ce investiția făcută de dezvoltatorul Veranda include și cedarea unui teren de peste 2.000 de metri. Acestea lucrări de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii din zona Obor sunt realizate beneficiind de sprijinul autorităților locale, urmând să fie finalizate la finalul acestui an.
Cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 30.000 mp, mallul Veranda va include peste 100 de magazine, un hipermarket, zonă de restaurante, parcare și un spațiu verde vast, de peste 15.000 de mp. Rezultat al unei investiții de 60 milioane euro, centrul comercial din zona Obor va fi deschis publicului spre sfârșitul acestui an.

<