O sută de companii îşi prezintă ofertele de locuinţe la Târgul Naţional Imobiliar deschis la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Cei interesaţi pot merge la târg astăzi între orele 10:00 şi 19:00 şi mâine între orele 10:00 şi 16:00.
Cele mai multe case cu preţuri atractive sunt puse în vanzare în Bucureşti şi Ilfov, însă sunt oferte de case şi pentru Cluj, Iaşi şi Braşov.
Unul dintre organizatorii Târgului Naţional Imobiliar, Cristina Bercea: Vorbim de garsoniere de la 17.000 de euro ce au TVA inclus în acest preţ şi ajungem până la locuinţe de 500.000 de euro, locuinţe premium şi de lux. Şi chair în cadrul evenimentului avem o casă situată în zona Kiseleff la 1,3 milioane euro. Pe durata evenimentului, chiar dacă preţurile în general au crescut, vizitatorii au acces la discounturi chiar şi de 5.000 de euro la locuinţe, bonusuri sub formă de locuri de parcare oferite gratuit sau vaucere de mobilier şi, de ce nu, îţi poţi lua chiar o vilă la 66.000 de euro în zona de sud a Bucureştiului şi primeşti cadou o maşină.
Intrarea la târg se face cu un bilet care costă cinci lei.
Sursa: Rador

<