Seful Politiei Prahova, Marian Iorga, a fost plasat de DNA sub control judiciar intr-un dosar de coruptie, anunta ziarul Incomod, care citeaza surse judiciare oficiale.

<

Sursele au precizat ca Iorga ar fi fost pus sub control judiciar intr-un dosar penal de coruptie pentru fapte comise in perioada in care era comandantul Politiei Calarasi, anterior mutarii la Prahova.

Totodata, se pare ca Iorga nu mai este seful IJP Prahova in urma acestei masuri, intrucat nu ar mai avea dreptul de a-si exercita functia incepand cu data de 9 iulie.

De altfel, pe mai multe grupuri de politisti circula un mesaj pe care Iorga l-ar fi transmis prin care isi anunta colegii ca nu mai conduce Inspectoratul: “Va salut stimati colegi, va multumesc pentru colaborare, incepand de astazi nu voi mai exercita functia de insp sef. Va asigur de respectul meu, a fost o onoare sa lucram impreuna”.

Totodata, aceleasi surse sustin ca si Corpul de Control al ministrului de Interne si Directia Control Intern din cadrul Politiei Romane efectueaza cercetari cu privire la activitatea IJP Prahova, dar si a lui Marian Iorga, in calitatea de comandant al Inspectoratului.