Vlad Voiculescu vrea sa candideze la Primaria Capitalei laudand masurile Gabrielei Firea: Nu toate sunt rele!

Vlad Voiculescu, propunerea PLUS pentru Primăria București, a acordat recent un interviu pentru Hotnews, iar principalele sale declarații îi pică mănușă primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.
„Ideea de a avea un cost (taxa oxigen) nu e neapărat rea, dar taxa, așa cum e propusă nu rezolvă comportamentul, e inechitabilă, îi taxează pe cei cu mai puține posibilități și nu rezolvă problema poluării”, a spus Voiculescu, despre taxa propusă de Gabriela Firea.

Întrebat despre cele 22 de companii municipale înființate de Gabriela Firea, ce va face cu ele, Vlad Voiculescu a declarat: „nu sunt adeptul soluțiilor cu toporul. Aceste companii înființate ilegal trebuie evaluate și văzut în ce măsură pot fi desființate. Cele care sunt utile vor fi păstrate. Una dintre companiile utile – Termoenergetica. (…) O parte din aceste companii trebuie păstrate, altă parte, nu.”
În legătură cu ajutoarele sociale și stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Vlad Voiculescu a afirmat că „nu sunt toate rele”.
„Nu toate sunt rele, e aceeași discuție ca la companiile municipale. De exemplu, ajutorul pentru copiii cu handicap e bun”, a spus Voiculescu.

<