CTP despre imaginea virala cu Firea: O vedeti dand ordin ca Timisoara sa fie rasa de pe fata pamantului, asa cum dadea Elena Ceausescu acum exact 30 de ani?

0
334

Cristian Tudor Popescu a comentat cu duritate criza de furie a Gabrielei Firea, din aceasta saptamana, cand a fost intrebata in sedinta Consiliului General cum justifica suma de un miliard de euro pentru spitalul metropolitan.
In emisiunea „Cap limpede”, CTP a fost solicitat sa comenteze imaginile in care Firea se dezlantuie impotriva consilierilor care au indraznit sa o intrebe cum se justifica uriasa suma solicitata pentru spitalul metropolitan.
„Eu as pune o intrebare. O vedeti pe doamna Gabriela Firea dand ordin ca Timisoara sa fie rasa de pe fata pamantului,  asa cum dadea Elena Ceausescu exact acum 30 de ani?
Ce vedem in aceasta imgagine, dincolo de schime si grimasele doamnei Firea, este o diversiune. Vorbeste de coruptie, nu a acuzat-o nimeni de coruptie, a inventat-o pe loc ca sa poata sa zbiere la cei din sala.
Are un sange rece formidabil aceasta doamna, dansa foloseste un sentiment, extrem de delicat si ascutit, este vorba de oamenii care sufera, ca maciuca electorala ca sa dea in guvernul liberal. Apare cu acest spital rasarit din pamant, un fel de zgarie nori cu heliport. A vorbit despre asa ceva in toata perioada guvernarii pesediste, a navalit peste doamna Dancila sa ceara 1,5% din PSD?”, a declarat CTP la Digi24.
Iata imaginile care au fost comentate astfel de CTP:

<