Viorica Dăncilă a reafirmat luni că ceasul despre care spune că l-a primit cadou de la soțul ei valorează „sub 5.000 de euro” și a declarat că are mai multe ceasuri, dar nu „de firmă sau de marcă” ci modele „pe care și le poate permite orice om modest din România”.

Invitată luni seara la TVR, Dăncilă a fost invitată de moderator să arate ceasul pe care spune că l-a primit cadou de la soțul său și despre care liderul deputaților PNL, Florin Roman, afirmă că ar fi un model Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 karate și a cărui valoare de catalog este de 83.678 de lei (peste 17.600 de euro).
Viorica Dăncilă a spus din nou că este vorba de un ceas „sub 5.000 de euro” dar nu a dorit să-l prezinte, argumentând că „dacă îl arăt, ceasul, vor veni cu alt scandal”. În opinia sa, este vorba despre o strategie a PNL ca să „ascundă lașitatea lui Klaus Iohannis”.
Șefa PSD a afirmat că are mai multe ceasuri acasă, „dar nu sunt ceasuri de firmă sau de marcă” ci modele „pe care le-am asortat la rochie sau la costum” și „pe care și le poate permite orice om modest din România”.
„Am dat meditații la matematică”
Chestionată dacă a dat vreodată meditații, Viorica Dăncilă a spus că da, la matematică, dar fără să ceară vreodată bani.
„Am dat meditații dar copiilor unor prieteni, la matematică” dar „niciodată ca să cer bani” ci „din dorința de a ajuta copiii prietenilor”, a susținut ea.
Viorica Dăncilă a mai spus că a dat meditații și unor „copii care nu aveau posibilități” materiale.
Transparenta face diferenta