Acasă Transport VIDEO – S-a lasat asfaltul pe Calea Victoriei! Pericol de accident!

VIDEO – S-a lasat asfaltul pe Calea Victoriei! Pericol de accident!

589

O teava de apa sparta a provocat o umflatura serioasa a carosabilului pe Calea Victoriei din Bucuresti, chiar la intersectia cu bd. Elisabeta, in fata Cercului Militar. Imaginile filmate la fata locului arata cum autoturismele franeaza  brusc in fata ridicaturii din carosabil, anunta Hotnews.ro
Apa Nova spune ca este o avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii / Interventia este planificata a se incheia pe parcursul acestei nopti

Apa Nova: O avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii
Apa Nova Bucuresti precizeaza intr-o informare remisa redactiei ca „la intersectia Calea Victoriei cu Regina Elisabeta exista o avarie la reteaua de apa, provenita de la un bransament de irigatii a spatiului verde din zona Cercului Militar National” si ca „acesta a cedat la darea in folosinta dupa perioada de iarna”.
Potrivit sursei citate, echipele Apa Nova sunt deja la fata locului, lucrand la remedierea problemei, iar „interventia este planificata a se incheia pe parcursul acestei nopti”.
„Lucrarea este semnalizata conform indicatiilor Politiei Rutiere, Primaria Municipiului Bucuresti fiind deja informata”, mai arata Apa Nova.

<