O defectiune care s-a produs marti noaptea a provocat devierea unor trenuri intre statiile Dristor 2 si Gara de Nord. 
Din primele informatii furnizate de conducerea Metrorex, se pare ca este vorba despre o defectiune aparuta din cauza unei conducte RADET, care s-a spart in reteaua subterana si a inundat cateva linii intre Piata Victoriei si Dristor 2.
Miercuri dimineata, defectiunea a fost remediata, astfel ca s-a dat drumul la circulatia trenurilor, insa dupa cateva ore problema a aparut din nou, potrivit Stirileprotv.ro.
Calatorii au fost informati despre acest incident prin intermediul unor anunturi transmise in reteaua Metrorex, care a precizat ca intarzierile sunt de aproximativ 30 de minute.
Din cauza acestei situatii, miercuri in jurul orei 10.30, trenul care circula pe ruta Piata Victoriei – Dristor 2 a oprit in statia Stefan cel Mare, iar calatorii au fost anuntati sa coboare acolo si sa astepte altul pentru directia Dristor.
Directorul Metrorex Marin Aldea a declarat pentru Stirile Pro TV ca circulatia trenurilor este afectata intre statiile Gara de Nord si Dristor si ca situatia ar putea reveni la normal in jurul orei 11.30.